Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a revenit în forță în prim-planul politicii românești cu ocazia fuziunii UNPR - PMP. Cu această ocazie, ca orice gazdă cumsecade, Traian Băsescu a băut câte un pahar de șampanie cu fiecare din cei 2500 de delegați prezenți la convenție. 

Traian_Basescua_pierdut_postul_la_poker.jpg

„După prima mie de delegați președintele a luat o pauză, am crezut că l-a ajuns oboseala dar, de fapt, a oprit doar să meargă la baie să facă pipi și să fumeze o țigară. S-a întors în 3 minute și a continuat fără probleme”, a povestit un vicepreședinte al partidului. 

Când s-a ajuns aproape de 2500 de delegați Traian Băsescu a luat microfonul și a râgâit sonor, să atragă atenția celor prezenți că nu pleacă nimeni până nu se termină băutura. La final, după ce a băut șampania, președintele a declarat că e momentul să se și distreze un pic și a trecut pe whiskey. „Șampania e băutură de femei, bună pentru clătit dinții și premieri. Dar, dacă tot ne-a făcut încălzirea, haideți să bem și un păhărel de ceva bun”, a spus politicianul. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 21.07.2016 13:38 Politic

National Cinematografic