Fuziune UNPR-PMP. Băsescu a băut câte un pahar de şampanie cu fiecare din cei 2500 de delegaţi

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a revenit în forță în prim-planul politicii românești cu ocazia fuziunii UNPR – PMP. Cu această ocazie, ca orice gazdă cumsecade, Traian Băsescu a băut câte un pahar de șampanie cu fiecare din cei 2500 de delegați prezenți la convenție. 

„După prima mie de delegați președintele a luat o pauză, am crezut că l-a ajuns oboseala dar, de fapt, a oprit doar să meargă la baie să facă pipi și să fumeze o țigară. S-a întors în 3 minute și a continuat fără probleme”, a povestit un vicepreședinte al partidului. 

Când s-a ajuns aproape de 2500 de delegați Traian Băsescu a luat microfonul și a râgâit sonor, să atragă atenția celor prezenți că nu pleacă nimeni până nu se termină băutura. La final, după ce a băut șampania, președintele a declarat că e momentul să se și distreze un pic și a trecut pe whiskey. „Șampania e băutură de femei, bună pentru clătit dinții și premieri. Dar, dacă tot ne-a făcut încălzirea, haideți să bem și un păhărel de ceva bun”, a spus politicianul. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

21 iulie 2016 11:38
Citește mai mult despre: Basescu bautura pmp unpr

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult