Primarul Capitalei a dovedit o atitudine mărinimoasă față de intențiile societății civile de a protesta pe 10 august. Gabriela Firea nu doar că a aprobat mitingul, dar până sâmbătă va defrișa parcul Kiseleff, de lângă Guvern, ”ca să aibă loc toți protestatarii”, potrivit doamnei Firea.

defrisare_kiseleff.jpg
După defrișare, una din firmele primăriei va turna beton peste toată suprafața parcului și o va transforma în locuri de parcare: ”Dorim un protest cât mai comod. Protestatarii pot veni cu mașina până la Victoriei și în loc să găsească aici un parc periculos ei vor găsi o parcare uriașă, unde va fi și un concert, dar asta e o surpriză din partea mea”.

Mai mult, ca o măsură preventivă s-a dispus defrișarea parcului Cișmigiu: ”În caz că se întâmplă iar violențe, protestatarii care fug de jandarmi se pot lovi de copacii din parc. Pentru siguranța lor, arborii vor fi puși la pământ și în tot parcul va fi pus gazon artificial, ca să cadă diasporenii pe moale când îi lovesc jandarmii cu pulanele”, a explicat primarul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 07.08.2019 16:29 Politic

National Cinematografic