Gabi Firea a auzit melodia „Despacito” şi îl dă în judecată pe Luis Fonsi că a făcut-o despacită

Probleme pentru cântărețul Luis Fonsi, dar și pentru colegul său Daddy Yankee! În această dimineață primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, a anunțat că îi va da în judecată pe cei doi, dar mai ales pe Fonsi, pentru că la o petrecere populară au făcut-o despacită în mod constant, de mai multe ori.

„Eram la un festival de muzică folclorică pentru care primăria a alocat un miliard de lei și, când nu urcau pe scenă colegele mele cântărețe de muzică populară, s-a dat în boxe, peste tot, și la taraba de mici și la cea de bere la pahar de plastic, aceste mesaj încărcat de ură și discriminare. Hai despacito, tu despacito, păi despacită să-i zică lui mă-sa, nu mie, eu sunt primar!”, a declarat Gabriela Firea.

Cântărețul Fonsi a zis că trebuie să fie o confuzie la mijloc, că el le zicea „Despacito” la femei frumoase, nu primarilor, iar celălalt gurist de pe melodie, Daddy Yankee, a promis că-și donează lanțul de aur de la gât pentru ajutarea nevoiașilor din București, numai ca să nu mai fie supărați.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
15 mai 2018 08:05

Alte articole

Vezi mai mult