Noi probleme pentru primarul Capitalei, Gabi Firea! Surse apropiate acesteia susţin că, în urmă cu câteva ore, aceasta a explodat după ce medicii au tăiat din greşeală sârma roşie, când experţii le spuseseră clar să o taie pe cea albă.

1270742088_f55560f620.jpg
"De când am pus stetoscopul şi am auzit cum ticăie, mi-am dat seama că trebuie tăiată sârma albă. De ce-or fi tăiat-o pe aia roşie, nu ştiu. Probabil erau emoţionaţi, mai ales că medicii nu se confruntă des cu asemenea probleme", explică g-ral Avram Gigel de la Brigada 10 Geniu "Dunărea de Jos".

"Eu le-am zis, bă, nu detonaţi primarul Capitalei că altul n-avem. Nişte incompetenţi", confirmă locotenentul Decebal Popescu, membru al aceleiaşi structuri.

"Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar doamna Firea a bubuit destul de puternic. Va trebui să renovăm o aripă întreagă a spitalului", a confirmat directorul instituţiei medicale.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 17.05.2019 02:05 Politic

National Cinematografic