Gabi Firea a explodat după ce medicii au tăiat din greşeală sârma roşie în locul celei albe

Noi probleme pentru primarul Capitalei, Gabi Firea! Surse apropiate acesteia susţin că, în urmă cu câteva ore, aceasta a explodat după ce medicii au tăiat din greşeală sârma roşie, când experţii le spuseseră clar să o taie pe cea albă.

„De când am pus stetoscopul şi am auzit cum ticăie, mi-am dat seama că trebuie tăiată sârma albă. De ce-or fi tăiat-o pe aia roşie, nu ştiu. Probabil erau emoţionaţi, mai ales că medicii nu se confruntă des cu asemenea probleme”, explică g-ral Avram Gigel de la Brigada 10 Geniu „Dunărea de Jos”.

„Eu le-am zis, bă, nu detonaţi primarul Capitalei că altul n-avem. Nişte incompetenţi”, confirmă locotenentul Decebal Popescu, membru al aceleiaşi structuri.

„Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar doamna Firea a bubuit destul de puternic. Va trebui să renovăm o aripă întreagă a spitalului”, a confirmat directorul instituţiei medicale.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
17 mai 2019 00:05

Alte articole

Vezi mai mult