Gabi Firea a inaugurat deja statuia de dac! A folosit un pitic de grădină de care ea nu mai are nevoie

Abia ce-a anunțat că a alocat mai multe zeci de milioane de lei pentru statui, că Gabi Firea a și inaugurat una dintre ele. Este vorba de statuia unui dac, pe care Gabi Firea a rezolvat-o extrem de ușor: a pus pe piedestal unul din piticii ei de grădină de la vila din Voluntari, de care nu mai avea nevoie.

”Arată exact ca un dac, asemănarea cu strămoșii noștri este mai mult decât evidentă”, a spus Gabi Firea la inaugurare statuii. ”Și nici nu a costat mult, doar 3 milioane de lei. Sunt atât de încântată de cum a ieșit încât mă gândesc să umplem Bucureștiul de astfel de statui. Să avem măcar una în fiecare sector al Capitalei, că mai am destui pitici de grădină acasă.”

Următorul mare proiect al lui Gabi Firea este să vândă către Primăria București și nenumăratele carpete cu Răpirea din serai pe care le are în vila ei din Voluntari. ”Mă gândesc să ornăm cu ele parcurile bucureștene, clădirile istorice sau, de ce nu?, Ateneul Român. De asemenea, vreau să ornăm orașul cu mileuril”, spune Gabi Firea. ”Vreau ca Bucureștiul să devină sub mandatul meu capitala bunului gust.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
24 martie 2017 13:06
Citește mai mult despre: gabi firea statuie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult