Consilierul general Ciprian Ciucu a publicat astăzi pe pagina personală de Facebook o serie de scanuri după documente care atestă că Gabriela Firea a plătit în acest an 60.000 de euro către presa locală și aservită pentru articole anti-țânțari. Articolele au scopul calomnierii și compromiterii țânțarilor din Capitală până când aceștia vor pleca din oraș.

gabi-firea-tintari.jpg

„Iată, în timp ce anunță falimentul primăriei, primarul Firea își permite să plătească articole anti-țânțari. Așa ceva nu s-a mai văzut într-o țară civilizată, la Paris de acest lucru se ocupă Ecole Superiore du Arondisment 14, niște specialiști, nu site-uri și bloguri”, a comentat consilierul general în postarea sa de pe rețeaua de socializare.

Forumiștii au identificat deja o serie de articole anti-țânțari ce par plătite, mai ales pe dcnews.ro, stiripesurse.ro și luminadelaierusalim.ro. Editorialistul Bogdan Chireac a avut un amplu editorial pe această temă în care spune că nu mai suportă, că s-a săturat de țânțari până peste cap și că trebuie făcut ceva, în timp ce Doru Bușcu a publicat în săptămânalul pe care-l conduce un vitriolant articol în care spune că țânțarii au făcut mai mult rău României decât Băsescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 11.06.2019 13:39 Politic

National Cinematografic