Capitala aşteaptă cu înfrigurare ziua de miercuri! Ajutată de greva Metrorex, Gabi Firea promite că atunci va avea loc mult aşteptata revoluţie în trafic, posibil chiar mai mult decât revoluţie, un veritabil război civil în trafic.

revolutie_in_trafic_metrou_firea.jpg
"Îi sfătuiesc pe şoferi să se înarmeze cu bâte de baseball, topoare, furci, lanţuri, torţe, picioare de mobilier, măciuci, baroase, buzdugane, Kalaşnikoave. Pensionarii să-şi ascută bastoanele, să-şi apere locurile din tramvai. Tranşeele din trotuare sunt gata. Totul e pregătit. Muhaha", a declarat Gabi Firea, vizibil posedată de Baal Zebub, demon al haosului.

"Dacă mai dă şi o ninsoare când începe greva de la metrou, tre' să fii Rambo dacă vrei să ajungi la birou în Pipera", a adăugat un tânăr corporatist, încărcând cu grijă un lansator de rachete portabil.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Monday, 19.11.2018 18:57 Politic

National Cinematografic