Urmaşii lui Nicolae Ceauşescu, în război deschis cu Gabriela Firea! Nepotul dictatorului, Edmond Ceauşescu, o acuză pe primăriţa Capitalei de plagiat, susţinând că aceasta a copiat “cadru cu cadru” o vizită de lucru a lui nea Nicu la o şcoală primară din Slobozia.

ceausescu_vs_firea2.jpg  

“Decorul e acelaşi, Gabi Firea e îmbrăcată la fel, replicile coincid perfect, până şi logo-ul de pe tricourile oferite copiilor e identic! La naiba, nici măcar gherţoii de pesedişti de pe margine nu i-a schimbat!”, spune urmaşul lui Ceauşescu. “Mi se pare o lipsă totală de respect faţă de unchiul Nicolae. Nu cer vreun ban pentru drepturile de autor, dar măcar să-l fi menţionat în generic, ca scenarist.”

“Am vizionat caseta cu vizita lui Ceauşescu şi, într-adevăr, singura diferenţă e că a murit Păunescu şi l-au înlocuit cu CRBL în rolul măscăriciului care o recită pe aia cu ‘mâinile sus în aer’”, spune Sandu Tomel, avocatul familiei Ceauşescu.

În replică, Gabriela Firea le-a recomandat tovarăşilor să stea liniştiţi la locurile lor, insistând că în următorul cincinal situaţia va fi remediată.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 06.04.2017 18:17 Politic

National Cinematografic