Gabi Firea, acuzată de plagiat! A copiat o vizită într-o școală bucureșteană a lui Ceaușescu din 1982

Urmaşii lui Nicolae Ceauşescu, în război deschis cu Gabriela Firea! Nepotul dictatorului, Edmond Ceauşescu, o acuză pe primăriţa Capitalei de plagiat, susţinând că aceasta a copiat “cadru cu cadru” o vizită de lucru a lui nea Nicu la o şcoală primară din Slobozia.

“Decorul e acelaşi, Gabi Firea e îmbrăcată la fel, replicile coincid perfect, până şi logo-ul de pe tricourile oferite copiilor e identic! La naiba, nici măcar gherţoii de pesedişti de pe margine nu i-a schimbat!”, spune urmaşul lui Ceauşescu. “Mi se pare o lipsă totală de respect faţă de unchiul Nicolae. Nu cer vreun ban pentru drepturile de autor, dar măcar să-l fi menţionat în generic, ca scenarist.”

“Am vizionat caseta cu vizita lui Ceauşescu şi, într-adevăr, singura diferenţă e că a murit Păunescu şi l-au înlocuit cu CRBL în rolul măscăriciului care o recită pe aia cu ‘mâinile sus în aer’”, spune Sandu Tomel, avocatul familiei Ceauşescu.

În replică, Gabriela Firea le-a recomandat tovarăşilor să stea liniştiţi la locurile lor, insistând că în următorul cincinal situaţia va fi remediată.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Vasile
6 aprilie 2017 16:04

Alte articole

Vezi mai mult