Întotdeauna a fost o fire combativă, dar poate că de data asta a dus lucrurile prea departe! Actualul primar al Capitalei, Gabi Firea, a anunţat într-o postare pe Facebook că intenţionează să acţioneze în instanţă pe oricine ar urma să o bată în alegerile locale din vară.

fireafffsuparata.jpg
"Nu mă interesează, pe mine nu mă scoate nimeni de aici, da, nu aveţi dreptul. Ne vedem la tribunal, martalogilor şi agaricilor", a explicat Firea, dând la maxim playlistul de rap românesc din anii 2000 timpurii care răsună de câteva zile pe geamurile primăriei.

"Nicuşor, Voiculescu, Ciucu, poa' să fie şi Leon Dănăilă, nu mă interesează. Nişte escroci şomâldoci pă care i-a trimis Băsescu la furat, vite încălţate, ei nu se văd, nu pleacă liftul cu ei de pitici nenorociţi", a adăugat Firea, recăpătându-şi calmul şi aruncând cu un cuţit de buzunar într-o fotografie cu contracandidaţii săi..

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Friday, 28.02.2020 15:36 Politic

National Cinematografic