După mai bine de trei ca primar al Capitalei, Gabi Firea a identificat în sfârșit o soluție funcțională la problemele orașului. ”Dacă nu vă place Bucureștiul, duceți-vă înapoi la Bacău, țăranilor! Nu de moldoveni are nevoie orașul ăsta! Dispăreți și nu vă mai întoarceți!”, a răbufnit azi edilul Capitalei.

fireafffsuparata.jpg ”Sincer, sunt sătulă de lamentările bucureștenilor”, a continuat Gabi Firea. ”Ba că aerul e poluat, ba că traficul e infect, ba că autobuzele și tramvaiele sunt aglomerate și circulă prost, ba că nu există piste de biciclete - nimic nu le place la țăranii ăștia veniți din Bacău. Păi de ce dracu mai stați în oraș, țăranilor?”

Gabi Firea a ținut însă să precizeze că recomandarea ei se referă strict la țăranii de Bacău care locuiesc în București, nu și la cei din comunele din jurul Bucureștiului. ”Țăranii de Bacău cu buletin de Voluntari, de exemplu, n-au niciun motiv să plece, ei pot rămâne liniștiți. Ba chiar ar fi indicat să rămână, dacă e să mă întrebați pe mine”, a punctat edilul Capitalei.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Wednesday, 08.01.2020 14:37 Politic

National Cinematografic