În ciuda controversei iscate în jurul redenumirii parcului Herăstrău, Gabi Firea rămâne pe poziţii! Într-o conferinţă de presă recentă, primarul Capitalei a explicat că e perfect normal să avem un parc numit după Regele Mihai, câtă vreme în Bucureşti există deja chiar şi o piaţă botezată, spune Firea, după cântăreaţa Delia Matache.

firea_piata_matache.jpg
“Primul lucru pe care l-am văzut când am venit la Bucureşti a fost Piaţa Matache. Nu mi-e ruşine să recunosc că mi-am luat şlapi de acolo când am văzut că aici lumea umblă încălţată. Pe vremea aia, Delia Matache nici măcar nu era atât de cunoscută, cred că era încă în N&D. Totuşi, locuitorii Capitalei au simţit nevoia s-o onoreze în acest fel, nimeni nu s-a supărat. Ăsta, Majestatea Sa Regele Mihai, poate nu cânta atât de bine dar a făcut şi el chestii destul de şmechere”, a declarat Gabi Firea.

Discursul edilului şef a dispărut la scurt timp de pe site-ul Primăriei, probabil după ce colegii au informat-o că Piaţa Matache nu e denumită chiar după Delia Matache. Întrebată dacă îşi asumă gafa, Gabi Firea a răspuns scurt: “Nu ştiu d-astea, care piaţă, eu sunt din Voluntari.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 22.12.2017 18:17 Politic

National Cinematografic