Gabi Firea explică: Dacă avem o piaţă numită după Delia Matache, de ce să nu avem un parc numit după Regele Mihai?

În ciuda controversei iscate în jurul redenumirii parcului Herăstrău, Gabi Firea rămâne pe poziţii! Într-o conferinţă de presă recentă, primarul Capitalei a explicat că e perfect normal să avem un parc numit după Regele Mihai, câtă vreme în Bucureşti există deja chiar şi o piaţă botezată, spune Firea, după cântăreaţa Delia Matache.

“Primul lucru pe care l-am văzut când am venit la Bucureşti a fost Piaţa Matache. Nu mi-e ruşine să recunosc că mi-am luat şlapi de acolo când am văzut că aici lumea umblă încălţată. Pe vremea aia, Delia Matache nici măcar nu era atât de cunoscută, cred că era încă în N&D. Totuşi, locuitorii Capitalei au simţit nevoia s-o onoreze în acest fel, nimeni nu s-a supărat. Ăsta, Majestatea Sa Regele Mihai, poate nu cânta atât de bine dar a făcut şi el chestii destul de şmechere”, a declarat Gabi Firea.

Discursul edilului şef a dispărut la scurt timp de pe site-ul Primăriei, probabil după ce colegii au informat-o că Piaţa Matache nu e denumită chiar după Delia Matache. Întrebată dacă îşi asumă gafa, Gabi Firea a răspuns scurt: “Nu ştiu d-astea, care piaţă, eu sunt din Voluntari.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
22 decembrie 2017 16:12

Alte articole

Vezi mai mult