Gabi Firea explică de ce a închis școlile: ”Prin lipsa educației formăm votanții PSD de mâine!”

Gabi Firea spune că decizia de a închide luni și marți școlile din București nu-i aparține ei, ci lui Liviu Dragnea. Infractorul condamnat definitiv din fruntea PSD a dat o directivă prin care toți subalternii săi trebuie să pună umărul la formarea unei generații de inculți, pentru ca PSD-ul să se poată baza și în viitor pe voturi.

Gabi Firea n-a făcut astfel decât să urmeze sfaturile lui Dragnea, ea fiind de părere că ”prin lispa educației formăm votanții PSD de mâine.” Și se pare că primarul Capitalei a stabilit deja ce alte măsuri vor fi luate în școlile din București, pentru promovarea pesedismului: triplarea orelor de religie și manele la maxim în toate pauzele elevilor, dar și în timpul orelor de muzică.

Tot prin directiva infractorului Dragnea se explică și alte decizii ale pesediștilor, cum ar numirea unui ministru plagiator la Educație sau decizia ca directorii de școli care n-au trecut examenul să fie numiți oricum în funcție. ”Or fi ei proști sau incompetenți, dar măcar e pesediști, e de-ai noștri, deci e normal să-i punem directori la loc”, a explicat unul din miniștrii agramați ai cabinetului Grindeanu.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
8 ianuarie 2017 13:01
Citește mai mult despre: gabi firea PSD scoala

Alte articole

Vezi mai mult