Cine a spus că nu ştie să fie diplomată? În ultima şedinţă privind dotările RATB, Gabi Firea a reuşit să împace cu eleganţă şi capra, şi varza. De anul viitor, toate vehiculele vor fi prevăzute cu aer condiţionat, ca să nu se mai plângă hipsterii pe Facebook, însă telecomanda va fi operată de cel mai friguros pensionar din autobuz, ca să nu se facă, Doamne fereşte, curent.

telecomanda_aer_pensionar.jpg
"Dacă nu ai un palton gros care să te apere de razele soarelui, bineînţeles că vremea caniculară e un adevărat chin şi ţi-ai dori aer condiţionat în autobuz. Pe de altă parte, cui îi place să fie tras de curent?", a declarat Gabi Firea.

"De aceea am decis ca, în fiecare autobuz, instalaţia de climatizare nou instalată să fie controlată de un nene sau o tanti care să menţină temperatura la un nivel confortabil de 45 de grade. Şi care s-o stingă imediat dacă aerul începe să se mişte, generând temutul curent."

În cadrul unei ceremonii fastuoase, cu ocazia primei canicule din 2018 îndrăgitul papiţoi Alexandru Arşinel va opri, bombănind, aerul condiţionat într-un autobuz al liniei 102, a adăugat edilul şef al Capitalei.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Friday, 11.08.2017 14:17 Politic

National Cinematografic