Cine a spus că nu ştie să fie diplomată? În ultima şedinţă privind dotările RATB, Gabi Firea a reuşit să împace cu eleganţă şi capra, şi varza. De anul viitor, toate vehiculele vor fi prevăzute cu aer condiţionat, ca să nu se mai plângă hipsterii pe Facebook, însă telecomanda va fi operată de cel mai friguros pensionar din autobuz, ca să nu se facă, Doamne fereşte, curent.

telecomanda_aer_pensionar.jpg
"Dacă nu ai un palton gros care să te apere de razele soarelui, bineînţeles că vremea caniculară e un adevărat chin şi ţi-ai dori aer condiţionat în autobuz. Pe de altă parte, cui îi place să fie tras de curent?", a declarat Gabi Firea.

"De aceea am decis ca, în fiecare autobuz, instalaţia de climatizare nou instalată să fie controlată de un nene sau o tanti care să menţină temperatura la un nivel confortabil de 45 de grade. Şi care s-o stingă imediat dacă aerul începe să se mişte, generând temutul curent."

În cadrul unei ceremonii fastuoase, cu ocazia primei canicule din 2018 îndrăgitul papiţoi Alexandru Arşinel va opri, bombănind, aerul condiţionat într-un autobuz al liniei 102, a adăugat edilul şef al Capitalei.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 11.08.2017 17:17 Politic

National Cinematografic