Comandamentul de urgență de la nivelul primăriei generale a capitalei s-a reunit astăzi pentru a discuta eventualele măsuri în caz de furtună și în București. S-au propus o serie de măsuri cum ar fi tăierea tuturor copacilor din oraș, pentru a nu exista vreun pericol ca aceștia să lovească oameni.

firea-biserica.jpg

„Totodată recomandăm ca fiecare bucureștean să aibă la el mereu minim 100 de lei, pentru a se putea adăposti de furtună în biserică. Acestea sunt construcții serioase, durabile, făcute din beton și nu există riscul să fie dărâmate că nu sunt niște căcaturi de chioșcuri”, a declarat primarul Firea. 

Totodată, petnru a-și liniști electoratul, Gabriela Firea a postat pe Facebook o poză cu ea în timp ce citește o carte despre cum să te aperi de furtuni. O altă recomandare pentru bucureșteni în privința furtunilor este ca atunci când au o șaorma în mână și bate vântul să țină partea deschisă deasupra capului, pentru a nu le intra mujediul și sosul în ochi.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 18.09.2017 15:18 Politic

National Cinematografic