Gabi Firea le-a arătat cum se face. A ieşit dansând din Primărie şi a lăsat gaură 1 miliard de euro

Uită de amărâții ăia de țigani care au dat o pagubă de câteva mii de euro unui restaurant din Spania! Primarul PSD Gabriela Firea le-a arătat băieților cum se face chiar ieri seară când a ieșit dansând din Primăria Generală lăsând o gaură de un miliard de euro.

„Am fost la o ședință cu doamna primar, cum facem firme ale primăriei, cum preluăm centura capitalei, pe unde mai punem borduri și ghivece de flori. Avea un dublu-casetofon pe birou și, de fiecare dată când îi atrăgeam atenția că e ilegal ce propune sau că asta va lăsa o gaură în buget dădea un pic mai tare muzica. Când am ajuns la un milion Gabriela Firea a scos un microfond din sertar și a început să chiuie și să urle „Viață lungă, sărăciieeeee, cum de mi te-ai dat tu mieeeee”. Apoi a plecat dansând și ne-am luat după ea, normal, doar nu era să rămână cineva pe-acolo să ne prindă potera”, a explicat Cristi Radu, un apropiat al primarului.

Odată ieșită din clădire Gabi Firea a încins o horă cu portarii, șoferii și parcagii, ba chiar a încurajat lumea să arunce cu bani în acordeonistul primăriei. „Am sunat la poliție că ni s-a părut ceva suspect, iar poliția a venit imediat și a făcut coloană oficială pentru doamna primar să ajungă mai repede acasă la ea, în Voluntari”, a declarat un vecin.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
3 martie 2017 15:03

Alte articole

Vezi mai mult