Curând, străzile Bucureştiului vor fi din nou pline de îndrăgiţii dulăi ai tinereţii noastre! A spus-o însăşi primăriţa Gabriela Firea, care ia în calcul reintroducerea maidanezilor în mediul urban pentru că bucureştenii “s-au cam îngrăşat”.

firea_maidanezi_alergat_reintroducere.jpg

Potrivit specialiştilor cu care s-a consultat Firea, obezitatea în Bucureşti a crescut cu peste 22% de când oamenii nu mai fug de maidanezii înfometaţi. “O haită de câini care mârâie la picioarele tale e cel mai bun imbold să te apuci de alergat. E categoric mai motivantă decât un antrenor personal sau o aplicaţie pentru iPhone”, a declarat Ioan Sebastian, expert în arta fugii.

“Înainte ca maidanezii să dispară din oraş, un bucureştean alerga, în medie, cu 10 km mai mult în fiecare zi!”

Adăposturile rămase libere la periferia oraşului ar putea fi folosite pentru găzduirea oamenilor străzii, dar şi a consilierilor generali ai Opoziţiei, “dacă aceştia mai comentează mult”, a adăugat edilul şef al Capitalei.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 10.01.2017 18:34 Politic

National Cinematografic