Gabi Firea reintroduce maidanezii, fiindcă de când nu mai aleargă, bucureştenii s-au cam îngrăşat

Curând, străzile Bucureştiului vor fi din nou pline de îndrăgiţii dulăi ai tinereţii noastre! A spus-o însăşi primăriţa Gabriela Firea, care ia în calcul reintroducerea maidanezilor în mediul urban pentru că bucureştenii “s-au cam îngrăşat”.

Potrivit specialiştilor cu care s-a consultat Firea, obezitatea în Bucureşti a crescut cu peste 22% de când oamenii nu mai fug de maidanezii înfometaţi. “O haită de câini care mârâie la picioarele tale e cel mai bun imbold să te apuci de alergat. E categoric mai motivantă decât un antrenor personal sau o aplicaţie pentru iPhone”, a declarat Ioan Sebastian, expert în arta fugii.

“Înainte ca maidanezii să dispară din oraş, un bucureştean alerga, în medie, cu 10 km mai mult în fiecare zi!”

Adăposturile rămase libere la periferia oraşului ar putea fi folosite pentru găzduirea oamenilor străzii, dar şi a consilierilor generali ai Opoziţiei, “dacă aceştia mai comentează mult”, a adăugat edilul şef al Capitalei.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
10 ianuarie 2017 16:01

Alte articole

Vezi mai mult