Gabi Firea, rezultate remarcabile la Ministerul Familiei: familia ei e super bogată!

Singurul ministru care a făcut performanță! Gabi Firea a prezentat un raport din care rezultă foarte clară că, de când conduce Ministerul Familiei, familia ei este mult mai prosperă, mai bogată și mai fericită. 

”Munca trebuie să înceapă din propria ogradă. Ce sens are să fac fericiți sutele de mii de săraci, sau de familii cu probleme, dacă eu nu am o familie bogată și sigură pe ziua de mâine? Trebuie să ai o bază solidă și cred că vreo 30-40 de milioane de euro fac minuni la fericirea unei familii, chiar dacă locuiește într-un oraș modest, cum e Voluntari”, a declarat Gabi Firea.

”Asta e ideea la Ministerul Familiei. Să faci totul pentru familie. Familia ta, mai precis”, susține un secretar de stat din Ministerul lui Firea. ”Și familia mea o duce tot mai bine de cât sunt la Minister. Salarii, sporuri, plus ciupeala cu fondurile, cu achizițiile”, a completat secretarul de stat.

Gabi Firea susține că prosperitatea familiei ei e abia la început: ”Am planuri mari la minister. Vreau să iau un iaht mai mare pentru familia mea”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
27 decembrie 2022 12:22
Citește mai mult despre: bogați familie Firea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult