Gabi Firea testează încă o soluţie pentru traficul din Bucureşti: autobuzele vor circula pe trotuar

Credeaţi că am scăpat? După eşecul benzilor RATB dedicate, Gabriela Firea anunţă că a găsit o soluţie nouă pentru traficul din Bucureşti! Mai precis, autobuzele urmează să aibă voie pe trotuar, fapt care i-ar putea deranja întru câtva pe pietoni, dar care va decongestiona cu siguranţă traficul auto în puncte cheie ale oraşului.

“Sunt zone unde trotuarul e suficient de lat pentru a permite circulaţia autobuzelor şi zone unde acestea vor încăleca bordura, dar am încredere că această măsură va uşura traficul fără să modificăm în vreun fel infrastructura. Cât despre pietoni, aceştia vor putea circula în voie noaptea, dă-i în mă-sa”, a declarat edilul şef al Capitalei, sub influenţa unor ciuperci neidentificate.

“Trotuarul e deja delimitat de restul carosabilului cu ajutorul maşinilor parcate pe prima bandă, astfel încât nu mai e nevoie de separatoare. Pe lângă autobuze, pe trotuar vor putea merge ambulanţele, pompierii, Poliţia, gunoiul, taxiurile şi dricurile. Uber, categoric nu”, a adăugat Firea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
23 mai 2017 07:18
Citește mai mult despre: autobuze Bucuresti gabi firea RATB

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult