Grijă pentru copiii altora? Povești! Motivele pentru care pimărița Capitalei a ținut școlile închise atâta timp, fără motiv, au ieșit la iveală. Sebastian Ghiță, unul din acoliții ei la furăciuni marca PSD, se ascunde într-una din școli și va dispărea cu câteva ore înainte de reluarea cursurilor.ghita_ascuns_in_scoala.jpg

Ca să nu fie ascultați de DNA, Gabi Firea comunică cu Ghiță prin walkie-talkie, cu care pesedista pretinde că ar coordona echipele de deszăpezire din oraș, deși minciuna e evidentă, că străzile sunt necurățate.

Sebastian Ghiță e într-o clasă unde înregistrează făcăturile pe care România TV le difuzează. În ultimele zile există însă indicii că declarațiile lui Ghiță conțin mizerii prea mari chiar și pentru România TV, post care excelează la acest capitol, depășind uneori chiar și OTV, ba chiar și ProTV-ul lui Măruță la chestii scârboase.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 12.01.2017 12:48 Politic

National Cinematografic