Pierdută în Tokyo! Aflată în vizită de propagandă în Japonia, Gabi Firea face poze în draci în Tokyo, ca să aibă ce pune pe afișele ei cu realizări în București. Firea a creat și un hashtag pe Instagram, unde a postat podul din Yokohama, despre care susține că ar fi Pasajul Ciurel, realizat în proporție de 90%.firea_clip_tokio_propaganda (1).jpg

Firea a continuat excursia și a pozat cireșii care au înflorit a doua oară la Tokyo, pretinzând că ar fi Parcul Tineretului. Vizita nu a fost lipstă de incidente. Firea s-a făcut remarcată chiar din aeroportul Narita, unde a vrut să dea bacșiș un voucher de concediu la Amara angajatului care i-a dat valiza. 

În timpul unei plimbări, Gabi Firea a luat-o la fugă când a văzut indicator cu Fuji. Firea le-a spus japonezilor că ea ascultă Gojira, spre stupefacția primarului din Tokyo: ”Adică pe monstrul acela imens?”. ”Mă rog, nu i-aș spune chiar imens, dar da, are câteva kile în plus”, ar fi răspuns Gabi Firea.

Din păcate, vizita s-a încheiat foarte neplăcut, pentru că primarul i-a oferit niște vită kobe și Firea i-a răspuns sec că ea nu e nici vită și nici cobe.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 24.10.2018 18:09 Politic

National Cinematografic