Gabi Oprea explică de ce n-a mai apărut în public: ”N-am coloană oficială cu care să plec de-acasă”

În sfârșit s-a aflat motivul real pentru care Gabriel Oprea n-a mai apărut deloc în public din seara accidentului în care un polițist din coloana sa oficială și-a pierdut viața. Informația a fost dezvăluită de directorul Antena 3, Mihai Gâdea, care spune că vicepremierul i s-a destăinuit seara trecută, când l-a vizitat ca să-l pupe în cur.

”Eu sâmbăta nu am emisiune, așa că pup în cur la domiciliul clientului”, a povestit Mihai Gâdea. ”Iar aseară am fost la domnul profesor coordonator de doctorate Gabriel Oprea care, printre altele, mi s-a plâns că nu mai poate ieși din casă din cauză că nu mai primește coloană oficială. Era destul de trist, dar limbile mele bine plasate au reușit să-l aline cât de cât.”

În mod oarecum surprinzător, Mihai Gâdea a participat singur la sesiunea de pupincurism, fără bunul său prieten și partener de pupat în cur Mircea Badea. Gâdea și-a scuzat însă co-pupincuristul, explicând că lui Badea îi era frică să nu dea de o coloană oficială cu motocicliști în fața casei lui Oprea. ”Încă mai are sechele de când a fost bătut de un motociclist în ring”, a spus Gâdea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
25 octombrie 2015 13:23
Citește mai mult despre: Gabi Oprea gadea pupincurism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult