Gabriel Biriș a revendicat postul de ”prostul nației” lăsat liber de Dan Șova după ce-a fost arestat

Deși sunt mulți proști în țara asta și toată lumea aștepta o luptă strânsă pentru ocuparea locului de ”prostul nației” lăsat vacant de Dan Șova după ce-a fost arestat, totul s-a rezolvat foarte repede: noul prost suprem al nației s-a înscăunat Gabriel Biriș, secretar de stat în Ministerul Finanțelor.

”Faceți loc, sunt mult mai prost ca voi!”, le-a spus Biriș, pe un ton superior, celorlalți proști care se visau noul Dan Șova. ”Dacă nu mă credeți, citiți ce declarații imbecile am dat într-un interviu recent. În plus, folosesc batista de 174 de ori pe oră, atât de des îmi curge scuipatul din gură! Sunt sigur că Dan Șova este mândru de mine.”

Gabriel Biriș se laudă și cu faptul că, la fel ca Dan Șova, vine din rândul avocaților, deci cu atât mai mult consideră că merită să fie cel mai prost om public din România. ”Și, fără falsă modestie, stau mai bine la ipocrizie decât Dan Șova. Sunt, dacă vreți, o versiune îmbunătățită a lui Dan Șova, genul de persoana care deține prostie la pătrat”, s-a mai lăudat Gabriel Biriș.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
6 ianuarie 2016 16:11
Citește mai mult despre: dan sova Gabriel Biriş

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult