Prins că s-a plimbat cu alai de poliţişti mai des decât premierul şi preşedintele, credeai că Gabi Oprea o să se cuminţească? Din contră, şeful UNPR sfidează din nou! Potrivit unor surse neoficiale, în timp ce toţi aşteptam următoarea mişcare a procurorilor DNA, acesta şi-a asigurat cu grijă un loc călduţ în singurele spaţii publice unde se poate fuma.

oprea_la_puscarie_fumeaza.jpg  
“În plin scandal, când milioane de fumători se simt nedreptăţiţi de noile interdicţii, baroni ca Oprea găsesc tot felul de portiţe ca să poată trage din ţigară în voie”, a declarat un avocat bucureştean, făcând referire la excepţiile prevăzute în legea anti-fumat.

“A fost deştept, al naibii, nu ştiu cu cine a vorbit când se redacta legea, dar s-a aranjat”, adaugă un alt specialist. “Indiferent cum o să se termine toată povestea, la Rahova sau la aeroport, Oprea tot o să poată să fumeze. În tot acel timp, mii de oameni cinstiţi care merg la cârciumă vor fi nevoiţi să iasă pe trotuar, în ploaie şi frig.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 04.02.2016 19:33 Politic

National Cinematografic