Gabriela Firea a depus jurământul de primar al Capitalei de azi, să se apuce de treabă de luni

Candidatul PSD la primăria Capitalei a explicat de ce în ultima vreme nu a mai fost pe la dezbateri electorale. „Am avut foarte mult de muncă, am fost la primărie să depun jurământul de primar, n-are rost să mai pierdem timpul să așteptăm până în 6 iunie când voi fi confirmată și de bucureșteni”.

Primărița a fost și în sediul instituției unde deja și-a luat în primire biroul și a solicitat o serie de modificări de bun gust, cum ar fi mileuri noi, câteva bibelouri, carpete și candele. O atenție deosebită a fost acordată ficusului personal deoarece „e bine să fie și cineva inteligent în primărie”.

În zilele următoare Gabi Firea se va concentra pe contractele ce trebuie semnate pentru bordurare, asfaltare, panseluțe, studii de fezabilitate și alte acte importante pentru bunul mers al lucrurilor. „Am atâtea treburi de făcut, nici nu-mi mai văd capul de treabă. Nici nu știu dacă ajung duminică la vot, dar am promisiunea fermă a domnului Predoiu că va vota tot cu mine, doar ca să-i facă în ciudă lui Nicușor Dan”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

1 iunie 2016 13:06
Citește mai mult despre: alegeri Firea

Alte articole

Vezi mai mult