Gâdea e disperat: ”Dacă-i plătim banii lui Kovesi, nu mai avem bani pentru medicamentele lui Badea”

Vestea că Antena 3 trebuie să-i plătească 250.000 de lei Laurei Codruța Kövesi a produs spaimă printre angajații lui Voiculescu. Cel mai panicat este Mihai Gâdea, care avertizează că bunul său prieten, Mircea Badea, va rămâne fără medicamentație odată ce suma stabilită de instanță ar fi plătită către șefa DNA.

”De când domnul prefesor Voiculescu este în închisoare și Mirciulică nu-l mai poate pupa în cur ca odinioară, îl ținem doar pe pastile, pentru că altfel ar claca”, a spus Mihai Gâdea. ”Nici nu vreau să mă gândesc ce ar putea face dacă îi scoatem medicamentația. Cred că ar fi în stare să meargă pe stradă și să pupe-n cur oameni nevinovați, la întâmplare. Nu e de joacă cu pupincurismul lui Mircea.”

Mihai Gâdea spune că va face recurs și va cere, dacă nu scăderea sumei, măcar convertirea ei în pupincurism. ”Putem s-o pupăm în cur de 250.000 de ori pe doamna Kövesi, de exemplu”, a sugerat, deloc subtil, Mihai Gâdea. ”Aia e, nu e domnul profesor Voiculescu, dar dăm cu lămâie și o scoatem cumva la capăt. Sper doar să găsim îngăduință din partea judecătorilor.”

Scris de Calin
18 octombrie 2015 13:19
Citește mai mult despre: gadea kovesi Mircea Badea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult