Gafă de proporţii! În arestul poliţiei nu se află Omar Hayssam, ci Raed Arafat

O banala confuzie aruncă o pată de murdărie pe obrazul Poliţiei Române, şi-aşa destul de şifonat. Dintr-o regretabilă eroare oamenii legii l-au încătuşat pe îndrăgit medic Raed Arafat, fondatorul SMURD.

„Am primit un pont de la o sursă de încredere şi am descins în locuinţa suspectului. Acesta s-a împotrivit arestării, strigând la noi în limba musulmană. Am aplicat procedurile legale şi l-am imobilizat. În locuinţa sa am găsit am găsit un adevărat arsenal care putea fi folosit la crearea de bombe artizanale, de la nitroglicerină la mănuşi chirugicale. În plus am găsit o importantă cantitate de produse medicamentoase cu potenţial halucinogen, cum ar fi morfina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Un martor la incident a declarat că medicul Arafat a protestat, pretinzând că arestarea sa este neconstituţională, fiind demnitar al statului. Conform martorului, şeful brigăzii de poliţie a declarat: „Constituţional, neconstituţional, umflaţi-l!”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
19 iulie 2013 15:07

Alte articole

Vezi mai mult