Gafă! Deşi în agendă scria clar Kamala, Iohannis s-a întâlnit azi cu Kamara

Gafă la cel mai înalt nivel după ce președintele Klaus Iohannis l-a primit azi pe cântărețul Kamara de la trupa Alb-Negru, în loc să o primească pe Kamala Harris, vicepreședintele Statelor Unite. Inițial surprins de invitație, Kamara a declarat că s-a simțit bine la Cotroceni și că evident e și el împotriva războiului, ca toată lumea, motiv pentru care a și fost decorat de președinte.

”Domnule Kamara Harris, dați-mi voie să transmit încă o dată profunda mea îngrijorare față de poporul american și mai ales față de președintele Joe Biden. Noi românii, mă rog, eu nu sunt chiar român, dar noi vom continua să apărăm aici flancul estic, cu toate dificultățile, că ați văzut cum se prăbușesc avioanele și elicopterele noastre”, a declarat președintele Iohannis.

Din păcate Kamala Harris a fost agresată fizic de unul din numeroșii jandarmi de la palatul Cotroceni, după ce ar fi încercat să pătrundă în curte. Jandarmul care a dat-o afară a declarat că ”de unde până unde s-a trezit răpciuga asta să vină la șefu? Arăta a florăreasă din Țăndărei”.

Deși unii angajați ai administrației prezidențiale au sesizat greșeala, le-a fost frică să-l atenționeze pe Iohannis, cunoscut ca om care nu suportă să i se atragă atenția că a greșit. Exact la fel a fost și când Iohannis a călcat într-unul din milioanele de găinați de la poarta palatului și angajații i-au spus că e frișcă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
11 martie 2022 11:44
Citește mai mult despre: Cotroceni iohannis Kamara

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult