Cine a spus că doar ai noştri se fac vinovaţi de gafe şi stângăcii? În urmă cu mai puţin de două zile, însuşi Frans Timmermans, vicepreşedintele Comisiei Europene, "a comis-o", scriindu-i o scrisoare Vioricăi Dăncilă deşi regulile diplomaţiei cereau să-i deseneze.

timmermans_scris_dancila.jpg

"A fost o situaţie foarte stânjenitoare!", explică un membru al anturajului Vioricăi Dăncilă. "Doamna premier a trebuit să apeleze la serviciile unui cititor profesionist ca să poată asimila conţinutul scrisorii. Asta deşi domnul Timmermans e perfect capabil să facă un desen cu creioane cerate. E chiar talentat! Priviţi ce desen frumos i-a făcut Mariei Grapini în urmă cu câteva săptămâni."

"Sunt nişte legi nescrise ale bunei purtări. De-aia se şi cheamă legi nescrise!", a comentat un trecător.

La scurt timp după incident, Timmermans şi-a cerut scuze şi i-a înmânat Vioricăi Dăncilă varianta ilustrată a epistolei, împreună cu un superb set de abţibilduri cu buburuze.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 27.02.2019 15:37 Politic

National Cinematografic