Gafă diplomatică! Grindeanu s-a întâlnit la Bruxelles cu oficialii europeni, dar n-avea la el cremă să le facă ghetele

Dacă în România este un simplu sclav care execută umil tot ce-i spune stăpânul lui, infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea, premierul Sorin Grindeanu se bucură la Bruxelles de un statut superior. Acolo măcar face un ban cinstit: de fiecare dată când se întâlnește cu oficialii europeni le dă pantofii cu cremă de ghete contracost.

Grindeanu era însă cât pe ce să decadă azi grav în ochii europenilor, după ce a apărut la întâlnirea cu ei fără cremă de ghete și perie în buzunar, așa cum cere protocolul diplomatic. Și doar norocul a făcut ca premierul nostru să nu se facă total de râs: de cum l-a văzut, Jean-Claude Juncker l-a trimis pe Grindeanu după țigări, ocazie cu care acesta a reușit să cumpere și cremă de ghete și perie.

Astfel că, în cele din urmă, totul a ieșit cum nu se putea mai bine pentru Sorin Grindeanu. ”Nu doar că am luat țigările de la un arab care le vindea la preț redus, dar am prins și ofertă la cremă de ghete. Mi-au rămas 5 euro din banii primiți de la Juncker pentru țigări și am mai luat și peste 40 de euro pe făcutul ghetelor, deci am scos aproape 50 de euro într-o oră. Asta înseamnă o vizită oficială încununată de succes”, s-a lăudat premierul României.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
8 martie 2017 11:40
Citește mai mult despre: bruxelles Dragnea Grindeanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult