Iar suntem ţară de mâna a doua? România a fost lăsată din nou de izbelişte de aliaţii noştri americani şi nu a fost inclusă în lista de shithole countries, deşi suntem în NATO de atâta timp şi am trimis şi trupe în Irak şi Afghanistan. Românii sunt deranjaţi de această nouă gafă şi spun că nu e ok ca după ce am plătit Americii 2 miliarde de dolari pe rachete şi blindate să fim uitaţi din nou de pe lista de shithole.donald_shithole.jpg

Pentru că suntem un popor cu demnitate, lucrurile n-au rămas aşa. Ambasadorul român la Washington a trimis o notă diplomatică extrem de dură preşedintelui Trump, în care a spus că România e mult mai shithole country decât Haiti sau Liberia. 

"Să se uite şi ei pe hartă, inculţii! Nu văd că suntem chiar între Bulgaria, Moldova şi Ucraina, care sunt prin excelenţă shithole countries? Noi ce putem fi, dacă suntem vecini cu ei?", spune George Maior, ambasadorul României la Washington.

Surse de la Casa Albă confirmă că Trump şi-a dat seama în cele din urmă de gafă şi va acorda României titlul de “supreme shithole”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 12.01.2018 18:56 Politic

National Cinematografic