Gafă! Francezii au confundat Bucureştiul cu Budapesta şi i-au jignit pe unguri într-o emisiune TV

Ungurii sunt cele mai recente victime ale emisiunilor de divertisment din Franţa. Deşi intenţionau să-i jignească din nou pe români, producătorii emisiunii cu marionete „Les Guignols de l’Info” de la Canal+ au confundat Bucureştiul cu Budapesta şi s-au lansat într-o serie de jigniri dure la adresa locuitorilor din capitala ungară.

„În Budapesta sunt cei mai nespălaţi locuitori, în mijloacele de transport în comun mirosul de transpiraţie este absolut insuportabil. În Centrul Vechi e un miros pregnant de canal, iar clădirile se prăbuşesc din senin. Dar cel mai grav este faptul că Budapesta e plină de cerşetori care cer teritorii care nu le aparţin”, s-a spus în emisiunea francezilor.

Imediat, pe adresa postului Canal+ au venit sute de mii de e-mailuri din România, în care concetăţenii noştri le sugerau producătorilor francezi ce fel de jigniri să folosească la adresa ungurilor. Francezii le-au luat, se pare, foarte în serios, ei fiind convinşi că dacă vor realiza emisiuni în care să-i jignească pe unguri ar putea deveni postul TV cel mai urmărit în România.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
17 mai 2013 03:06

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult