Gafă impardonabilă! Băsescu a folosit cătușe în timpul vizitei de aseară la Elena Udrea

Nerăbdarea l-a făcut aseară pe fostul președinte Traian Băsescu să comită o gafă absolut inexplicabilă. Grăbit să ajungă cât mai repede acasă la proaspăt eliberata Elena Udrea, Băsescu a luat din inerție cătușele cu blăniță roz, gravate ”Nuți”, fără să se gândească deloc de implicațiile gestului.

Când Băsescu a scos cătușele în dormitor, Elenei Udrea pur și simplu i s-a intipărit groaza pe față. Inițial, Băsescu s-a arătat contrariat, neînțelegând reacția protejatei sale: ”Ce-i, Nuți, doar nu e ca și cum m-ai vedea prima dată în chiloți! De unde spaima asta?”. Abia când Udrea a îngânat ”Căăăăă…tușele!”, Băsescu a înțeles gafa comisă și le-a dat deoparte.

Evident, Băsescu nu se consideră vinovat pentru lipsa de tact. Într-o postare pe Facebook, Băsescu l-a atacat pe actualul președinte, Klaus Iohannis. ”E inadmisibil ca nici un consilier de la Cotroceni să nu-l anunțe pe președinte de situația Elenei Udrea, de ceea ce e bine să-i faci și ce nu. Iohannis trebuia să ia atitudine, să spună că nu e bine să te duci la Udrea cu cătușe, fie ele și îmblănite. Pe vremea mea nu s-ar fi întâmplat așa ceva!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
8 mai 2015 13:05

Alte articole

Vezi mai mult