Gafă inexplicabilă! Firea și-a pus carpeta cu Răpirea din serai la uscat la soare și i s-a decolorat

Prinsă cu diverse activități la primărie, Gabi Firea nu prea mai are timp pentru lucrurile dragi din viața ei, Florentin Pandele și carpeta cu Răpirea din serai. O gafă care înainte părea nu doar improbabilă, ci de-a dreptul inimaginabilă tocmai s-a întâmplat: Gabi Firea și-a pus carpeta la uscat pe gardul vilei și pentru că a uitat de ea i s-a decolorat dramatic.

”Am crezut că leșin când am văzut-o decolorată în halul ăla”, povestește printre suspine primarul general al Capitalei. ”Am primit-o ca moștenire de familie, pentru mine carpeta aceea este mai importantă decât tot restul averii mele. Sunt dispusă să cheltui tot ce am ca s-o recolorez la loc. Sper doar să fie posibil acest lucru.”

Gabi Firea a recunoscut inclusiv că carpeta ei cu Răpirea din serai este mai importantă decât Florentin Pandele. ”E vorba de matematică aici”, explică Gabi Firea. ”Pe planetă există mai mulți bărbați decât carpete cu Răpirea din serai, deci e firesc să prețuiesc mai mult obiectul mai rar. Și sunt sigură că orice femeie modernă gândește exact ca mine.”

Scris de Calin
1 august 2016 13:08

Articole asemanătoare

Vezi mai mult