O gafă enormă a lui Klaus Iohannis periclitează parteneriatul SUA-România! Obişnuit cu atmosfera relaxată de pe plajele aurii din Miami, preşedintele României s-a prezentat la un dineu oficial în chiloţi de baie, cu un colac şi o găletuşă. Deşi acesta şi-a dat seama imediat că e ceva în neregulă, iar SPP-iştii i-au adus imediat cămaşa hawaiiană cu care să-şi acopere bustul, sute de fotografii cu Iohannis în slip au împânzit deja internetul.

iohannis_la_dineu_in_slip.jpg

"Uns cu ulei de plajă din cap până în picioare, domnul Iohannis a alunecat pe covorul roşu, iar colacul i-a zburat direct în baioneta unui soldat din garda de onoare. A fost un pocnet puternic. Toată lumea a căzut la pământ, crezând că e un atentat terorist. Probabil a fost un moment destul de jenant pentru preşedintele vostru", povesteşte un martor ocular.

"Îmi dau seama că vestimentaţia mea nu a fost adecvată, însă americanii au partea lor de vină. Nimeni nu m-a anunţat că unde sunt invitat nu e nici măcar un ştrand amărât", a declarat Iohannis, scuturându-şi şlapii de nisip după o binemeritată pauză de refacere.



Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 06.06.2017 18:43 Politic

National Cinematografic