Gafă la vizita din SUA! Obişnuit să meargă la Miami, Iohannis a venit în slip la un dineu oficial

O gafă enormă a lui Klaus Iohannis periclitează parteneriatul SUA-România! Obişnuit cu atmosfera relaxată de pe plajele aurii din Miami, preşedintele României s-a prezentat la un dineu oficial în chiloţi de baie, cu un colac şi o găletuşă. Deşi acesta şi-a dat seama imediat că e ceva în neregulă, iar SPP-iştii i-au adus imediat cămaşa hawaiiană cu care să-şi acopere bustul, sute de fotografii cu Iohannis în slip au împânzit deja internetul.

„Uns cu ulei de plajă din cap până în picioare, domnul Iohannis a alunecat pe covorul roşu, iar colacul i-a zburat direct în baioneta unui soldat din garda de onoare. A fost un pocnet puternic. Toată lumea a căzut la pământ, crezând că e un atentat terorist. Probabil a fost un moment destul de jenant pentru preşedintele vostru”, povesteşte un martor ocular.

„Îmi dau seama că vestimentaţia mea nu a fost adecvată, însă americanii au partea lor de vină. Nimeni nu m-a anunţat că unde sunt invitat nu e nici măcar un ştrand amărât”, a declarat Iohannis, scuturându-şi şlapii de nisip după o binemeritată pauză de refacere.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
6 iunie 2017 16:06
Citește mai mult despre: costum de baie iohannis Miami SUA

Alte articole

Vezi mai mult