Gafă majoră la întâlnirea cu Kim Jong-un! Trump a uitat să-i ducă ceva de la McDonald’s

Nu trebuie să fii expert în politică externă ca să știi că la o întâlnire cu Kim Jong-un nu te duci cu mâna goală. Donald Trump a dovedit, însă, că e suficient de idiot să nu știe asta, astfel că s-a dus la întâlnirea cu liderul nord-coreean cu mâna-n cur: efectiv a uitat să-i ducă ceva de la McDonald’s.

”Trump și-a bătut joc de toate protocoalele diplomatice”, apreciază reputatul analist politic Pierre de Cebal. ”E inadmisibil să nu-i duci mâncare lui Kim Jong-un, doar vezi cum arată! Și mai și știi că e înnebunit după meniurile de la McDonald’s și că la el în țară nu are așa ceva. Slabe șanse ca Trump să nu fie suspendat după tâmpenia asta.”

Gafa lui Trump explică dealtfel și eșecul negocierilor dintre cei doi lideri. ”Normal că nu te poți înțelege cu un gras flămând care te așteaptă cu produse McDonald’s și tu nu-i duci nimic”, explică analistul. ”Cum să-i mai explici apoi ce-ar trebui să facă cu arsenalul nuclear? Omul e flămând, nu se poate gândi la rachete și alte prostii. Mai ales că, din câte am înțeles, Trump și mirosea a McDonald’s, că a băgat câteva meniuri înainte de întâlnire. Păi vă dați seama cum s-a simțit bietul Kim?”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
28 februarie 2019 13:09
Citește mai mult despre: Kim Jong Un mcdonald's trump

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult