Gafă! S-a împrietenit cu Zgonea pe Facebook şi a început să-i miroase a brânză şi picioare în casă

Neatenţia se plăteşte! Un român s-a împrietenit cu Valeriu Zgonea pe Facebook şi s-a trezit instant cu un damf de picioare şi brânză în toată casa. Ghinionistul spune că stă doar cu geamurile deschise, mai ales că de fiecare dată când Zgonea postează ceva pe Facebook un nou damf irespirabil îi vine din calculator.

„Eu lucrez de acasă, mă ocup de administrarea mai multor pagini de Facebook, motiv pentru care nu pot să închid calculatorul niciodată. Şi degeaba nu mai sunt acum prieten cu Zgonea pe Facebook, că mirosul continuă să vină ori de câte ori el are activitate pe Facebook. I-aş scrie să se spele, dar mi-e frică că îmi răspunde şi mă umple şi mai tare de damf de picioare”, spune Robert Acrişor, victima lui Zgonea.

Între timp, inconştientul care s-a împrietenit cu Zgonea a fost părăsit de soţie, iar administratorul îl ameninţă cu evacuarea, din cauză că mirosul de brânză şi picioare ajunge atât pe scara blocului, cât şi în apartamentele vecinilor lui.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
24 martie 2014 15:03

Alte articole

Vezi mai mult