Gafă! SUA au bombardat și un bar de hipsteri din Centrul Vechi pentru că era plin de bărboși

Surse oficiale din conducerea NATO au confirmat un zvon tulburător, care dărâmă mitul preciziei americane! Potrivit generalului Decebal Walker, americanii ar fi bombardat un local foarte popular printre hipsteri din centrul Bucureștiului, după ce numărul mare de clienți bărboși i-a făcut să suspecteze că ar fi o bază a talibanilor.

În prezent, nu se știe exact care a fost ținta americanilor: autoritățile române încearcă să ia legătura cu cluburi și baruri precum Control, A2 sau Energiea pentru a stabili cine a fost ras de pe fața pământului de americani.

“Să nu-i blamăm pe camarazii noștri americani. Hei, e ușor să confunzi multe cârciumi cu niște buncăre ale talibanilor, ținând cont că toți oamenii care intră au bărbi, haine ciudate și ascultă muzică asemănătoare cu chemarea la rugăciune a muezinului”, a declarat un ofițer român. “De câțiva ani tot încercăm să atragem atenția că moda asta cu bărbile nu e de bun augur!”

“Afganistan, Afga-Lipscani… Când îți planifici bombardamentele pe Google Maps, inevitabil mai faci și greșeli. Ne cerem scuze pentru deranjul provocat”, a transmis generalul Walker.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
7 octombrie 2015 00:52

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult