Gafă uluitoare în Târgu Secuiesc! Primarul a uitat să arboreze steagul negru de doliu pe primărie

Localnicii din Târgu Secuiesc sunt complet bulversați de gafa uluitoare a primarului din localitate, care din motive imposibil de înțeles nu a arborat pe primărie steagul negru de doliu, cum e tradiția an de an de Ziua Națională a României.

”Ce, e 1 Decembrie?”, a reacționat surprins un locuitor din Târgu Secuiesc, întrebat cum sărbătorește Ziua Națională. ”Mă îndoiesc, că nu văd niciun steag negru pe primărie. Or, la noi în ungurime, până nu se arborează steagul negru pe clădirile administrative, nu se dă drumul la manifestațiile de 1 Decembrie.”

Și de parcă absența steagului de doliu nu era suficentă, primarul din Târgu Secuiesc a apărut la birou purtând o bentiță tricoloră. Mai mulți angajați ai primăriei au leșinat când l-au văzut așa, dar unul dintre ei a avut totuși prezență de spirit și a chemat salvarea, să-l verifice medicii la cap pe primar.

”Sperăm că nu e ceva grav, deși la ce-a făcut nu pot să mă gândesc decât la ce e mai rău”, spune angajatul care a chemat medicii. ”Mai rămâne doar ca de Trianon să le dea românilor de băut din banii primăriei ca să pot zice că primarul nostru a înnebunit complet.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
1 decembrie 2016 01:35
Citește mai mult despre: 1 Decembrie ungur Ziua Nationala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult