Gafă. Un candidat la primărie le-a promis alegătorilor joburi şi a picat imediat în sondaje

Un candidat la primărie dintr-un oraş românesc a dovedit o prostie incredibilă. Acest amator al politicii a făcut gafa de a le promite românilor din circumscripţia lui că dacă e ales primar le va da joburi. Promisiunea a provocat un protest spontan de proporţii, mii de alegători furioşi venind să-i ceară socoteală candidatului pentru declaraţia sa iresponsabilă, sau pur şi simplu ca să-l înjure.

“Era un om liniştit, fura pentru el şi pentru familie, chiar doream să-l votăm. Nu bănuiam că în spatele măştii de băiat deştept se ascunde un asemenea monstru! De joburi ne arde nouă acum? Dar proiectele esenţiale ale comunei? Am cerut construirea unei cârciumi polivalente, pentru că acum ne înghesuim în spaţii insalubre şi bem în condiţii dificile, ne punem vieţile în pericol. Şi el vine cu joburi?”, declară supărat Robert Acrişor, alegător ofensat de ideea candidatului la primărie.

Candidatul idiot a picat aproape imediat de la 80% în sondaje la 3%. Dar efectele gafei nu s-au oprit aici. Câteva sute de locuitori au plecat definitiv din localitate şi au cerut azil politic în Suedia, unde au declarat că preferă să cerşească decât să fie trataţi în asemenea hal în propria ţară. Alegătorii rămaşi preferă acum un PSD-ist care le-a promis locuitorilor că le va da bilete gratis la meciurile Barcelonei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
28 mai 2016 12:05
Citește mai mult despre: alegeri joburi

Alte articole

Vezi mai mult