Gafă! Un tânăr s-a pişat pe un cort electoral din Capitală, dar n-a fost atent şi s-a stropit

Orice neatenție poate provoca incidente neplăcute! A aflat-o și un tânăr din București, care s-a ales cu pantalonii stropiți cu urină în urma unui gest banal, pe care toți îl facem – sau, cel puțin, ar trebui să-l facem – zilnic: s-a pișat pe un cort electoral. Se pare că un jet prea puternic și poziționarea prea aproape de cort au dus la acest incident nedorit.

”Mama lor de politicieni!”, s-a revoltat tânărul ghinionist. ”Să pună corturi din materiale absorbante, să nu se mai stropească cetățenii onești când se pișă pe ele! Doar sunt făcute din banii noștri corturile astea, măcar atât respect să ne arate. Mama lor de nesimțiți!”

”Acum ar trebui să vină Gabi Firea și să-mi spele pantalonii!”, a continuat bucureșteanul. ”Că așa se laudă prin presă, că ea face curat după bărbați. Doar că eu știu că minte, zice asta pentru proștii care or s-o voteze la primărie. Și sunt destui proști care s-o voteze pe Firea, sunt sigur de asta, pișa-m-aș pe voturile lor și pe ale tuturor idioților care în 2016 încă mai votează cu PSD-ul!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
14 aprilie 2016 06:04
Citește mai mult despre: alegeri Firea

Alte articole

Vezi mai mult