Şefa cabinetului a dat-o iar în bară! Potrivit apropiaţilor, ieri dimineaţă, în timp ce se afla la Festivalul Comunismului din Piteşti, Viorica Dăncilă a fost sunată de Klaus Iohannis, dar nu numai că nu i-a răspuns din prima, ci i-a trimis preşedintelui din greşeală un SMS destinat probabil lui Liviu Dragnea: "Şefu, mă sună Iohannis, ce să-i zic?".telefon_dancila.jpg

Preşedintele Iohannis a fost puţin jenat de incident, dar s-a abţinut să apese pe "reply", deşi probabil ar fi putut să se distreze un pic pe seama Vioricăi Dăncilă. "Recunosc, a fost un adevărat gentleman la faza asta. Eu i-aş fi servit-o pe aia cu ‘tea rugat iulia sai dai si iei o suta dojda mi sasi ia tigari", a apreciat însuşi liderul PSD, prin vocea premierului.

"Oricui i se poate întâmpla! Uite, de exemplu tot mie mi s-a întâmplat săptămâna trecută! Sau acum două luni, tot mie", s-a apărat premierul, arătându-le reporterilor agenda telefonică în care imediat sub "Iohannis" e "Io, şeful tău".

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Saturday, 21.04.2018 09:33 Politic

National Cinematografic