Şefa cabinetului a dat-o iar în bară! Potrivit apropiaţilor, ieri dimineaţă, în timp ce se afla la Festivalul Comunismului din Piteşti, Viorica Dăncilă a fost sunată de Klaus Iohannis, dar nu numai că nu i-a răspuns din prima, ci i-a trimis preşedintelui din greşeală un SMS destinat probabil lui Liviu Dragnea: "Şefu, mă sună Iohannis, ce să-i zic?".telefon_dancila.jpg

Preşedintele Iohannis a fost puţin jenat de incident, dar s-a abţinut să apese pe "reply", deşi probabil ar fi putut să se distreze un pic pe seama Vioricăi Dăncilă. "Recunosc, a fost un adevărat gentleman la faza asta. Eu i-aş fi servit-o pe aia cu ‘tea rugat iulia sai dai si iei o suta dojda mi sasi ia tigari", a apreciat însuşi liderul PSD, prin vocea premierului.

"Oricui i se poate întâmpla! Uite, de exemplu tot mie mi s-a întâmplat săptămâna trecută! Sau acum două luni, tot mie", s-a apărat premierul, arătându-le reporterilor agenda telefonică în care imediat sub "Iohannis" e "Io, şeful tău".

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Saturday, 21.04.2018 07:33 Politic

National Cinematografic