După o ascensiune imperialistă de câteva ore, ambiţiile militare româneşti s-au scufundat astăzi în Marea Marmara. Nava amiral a României, plină cu 8800 de oi de elită, care scufundaseră o navă spion rusească, a fost torpilată de o navă sub pavilion liberian, plină cu găini bulgăreşti, care se îndrepta spre sediul KFC America.nava_gaini_bulgaresti.jpg

Amiralul Marian Coltea descrie scufundarea mândriei navale a României: “Am fost demoralizaţi de cotcodăcitul victorios al duşmanului şi nu am răspuns suficient de rapid. Vasul a început să ia apă, a fost o behăială generală. Imediat ce a sărit prima oaie peste bord, au sărit toate”.

La locul incidentului a fost trimisă cea mai avansată navă din marina militară românească, adică goeleta Speranţa. Căpitanul Anton Lupan a declarat că ia foarte în serios această provocare şi că duşmanii care ne-au scufundat oile habar n-au ce-i paşte.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 28.04.2017 16:39 Politic

National Cinematografic