După o ascensiune imperialistă de câteva ore, ambiţiile militare româneşti s-au scufundat astăzi în Marea Marmara. Nava amiral a României, plină cu 8800 de oi de elită, care scufundaseră o navă spion rusească, a fost torpilată de o navă sub pavilion liberian, plină cu găini bulgăreşti, care se îndrepta spre sediul KFC America.nava_gaini_bulgaresti.jpg

Amiralul Marian Coltea descrie scufundarea mândriei navale a României: “Am fost demoralizaţi de cotcodăcitul victorios al duşmanului şi nu am răspuns suficient de rapid. Vasul a început să ia apă, a fost o behăială generală. Imediat ce a sărit prima oaie peste bord, au sărit toate”.

La locul incidentului a fost trimisă cea mai avansată navă din marina militară românească, adică goeleta Speranţa. Căpitanul Anton Lupan a declarat că ia foarte în serios această provocare şi că duşmanii care ne-au scufundat oile habar n-au ce-i paşte.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Ionut | Friday, 28.04.2017 13:39 Politic

National Cinematografic