Premieră pentru Banca Națională a României. Aceasta va emite, pentru prima oară în istorie, un card bancar, fără limită de credit, cu care se vor putea scoate bani de la orice bancomat, fără comision. Cardul este emis pentru o singură persoană, Patriarhul Daniel, un om care chiar știe să umble cu banii.

patriahul_daniel_dolar.jpg

„Era jenant din partea preafericitului să tot vină și să ceară bani în condițiile în care oricum îi dăm oricât ar cere. Așa, să nu mai existe această birocrație, am decis să-i emitem acest card, să poată să-și ia el oricâți bani are nevoie”, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. Acesta a precizat că, din punct de vedere economic, deficitul de cont curent și dezechilibrul economic pot fi rezolvate mult mai bine prin rugăciune decât prin măsuri economice.

Ca de obicei, pinul de la cardul Patriahului va conține cifrele 666. Micuțul dreptunghi de plastic va fi sfințit în cadrul departamentului de sfințiri active financiare din cadrul BOR.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 03.08.2014 11:13 Politic

National Cinematografic