Gata cu distrugerile de monumente în Palmyra! Nicușor Dan merge în Siria, să lupte împotriva ISIS

Pentru prima dată de la înființare, statul islamic se confruntă cu o amenințare serioasă: Nicușor Dan le-a pus gând rău și vrea să meargă în Palmyra, ca să lupte împotriva distrugerii de monumente. Nicușor a depus deja documentația necesară pentru înființarea organizației ”Salvați Palmyra”, semn că perioada de destrăbălare a ISIS de apropie de sfârșit.

”Suntem pregătiți pentru orice, chiar și pentru rachetele americanile, dar venirea lui Nicușor Dan ne-a prins complet descoperiți”, a dat alarma un important lider ISIS. ”Am auzit despre el că a repurtat victorii importante împotriva mafioților din București, chiar și împotriva celui care a demolat mai mult decât noi, Sorin Oprescu. E firesc să te sperie venirea unui astfel de personaj.”

Și liderii ISIS au de ce să se teamă. Nicușor Dan nu va merge singur în Syria, ci împreună cu câteva sute de hipsteri bucureșteni. Iar bărbile stufoase îi vor ajuta pe hipsteri să se integreze foarte ușor printre radicalii musulmani, fără ca cineva să-i descopere. ”Probabil vor încerca să ne distrugă din interior, nici nu ne vom da seama ce ne-a lovit”, se teme liderul ISIS amintit.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
3 septembrie 2015 12:54
Citește mai mult despre: ISIS nicusor dan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult